Ugens sæt | Udødelige klassikere fra Levi’s

ugenssaet_stocstories_leviscover

Ugens sæt | Udødelige klassikere fra Levi’s

For at fejre Levi’s nylige ankomst i shoppen, har vi i denne uge sammensat et fedt basic outfit, der består af to af de helt store klassikere fra det ikoniske brand. Sættet udgøres af Graphic Setin Neck T-shirt og et par 501 Original Jeans og er derudover krydret med et par hvide sneakers fra New Balance.

 

Levi's Graphic Logo tee

 

Low Key | High Fashion

90’erne. De holder. Og i modeverden er smagsdommerne enige – 90’er stilen hersker. De dominerende trends med rødder i det lyksalige årti er i øjeblikket tracksuits, sweatshirts og langærmede tees. Overordnet set er det hvad man kan kalde sportswear stilen. Men nu er vinden begyndt at blæse i en ny retning i forhold til den næste store (komplementerende) modebevægelse. Da det overordnede udgangspunkt er 90’erne, er det de stadigt løsere silhuetter der er vejen frem. Skinny fit no more. Men det er ikke kun afslappede trackpants du skal svøbe din smækre stænger ind i; det er også straight fit og tapered jeans der skal pryde dine forkælede ben. Og når man snakker om jeans i et straight fit, ligger det nærmest implicit i samtalen, at man taler om den evindelige, udødelige, ikoniske og evigt aktuelle denimklassiker – Levi’s 501. The Godfather of Jeans. Det ved alle.

 

Levi's 501 jeans STOC

 

Levi’s – Fed stil i al sin enkelhed

Hvis udgangspunktet i dit outfit er et par Levi’s 501, er mulighederne for at sammensætte et sprødt look uendelige. Og garantien for at du kommer til at ligne en million er 100%. Win/win. Men når mulighederne er så mange, er den rette løsning nogle gange at holde det helt low key, og det er hvad vi har gjort med denne uges sæt. Ved at style 501’erne med en old school plain logo tee fra Levi’s opnås et outfit der, trods det er trendbaseret, egentlig fremstår tidløst og i sin enkelhed udstråler overskud og fed stil. Levi’s er god på den måde.

For at drysse lidt krydderi på det nedtonede outfit, har vores sprøde model Simon valgt at benytte sig af egne smykker. De bidrager med en rå kant og giver sættet lidt ekstra liv. Generelt mener vi at smykker er en vigtig del af en mands gode stil. Er du ikke med på den, er det dog også okay – for sættet fungerer lige så godt uden. Outfittet er stylet med sneakers, hvilket giver et sporty udtryk der passer lige ind i streetwear-ånden. Hele udtrykket kunne dog ændres markant ved brug af andet fodtøj. Med et par Chelsea boots, kunne man f.eks. give sættet en mere rocket kant.

 

Levi's Graphic Setin T-shirt

Levi’s Graphic Setin Nick T-shirt | 249 DKK

 

Levi's 501 Original Jeans

Levi’s 501 Original Jeans | 799 DKK

 

Logo T-shirt og 501 jeans fra Levi’s kan du købe her på siden og selvfølgelig også i vores fysiske butikker, hvis det er sådan du ruller.

 

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.