Om STOC

Om STOC

Hos STOC elsker vi at drømme og gøre drømme til virkelighed. STOC er i dag resultatet af stifter Jeppe Støcklers drengedrøm om at udfordre den eksisterende mode- og designbranche ved at tilbyde lækkert tøj og boliginteriør af høj kvalitet, som alle har råd til.

Hos STOC er vi stolte og ydmyge på samme tid. Vi har på under et år åbnet to unikke butikker i Kolding og Esbjerg, hvor vi forhandler både danske og internationale mode- og designbrands. Dertil har vi udviklet et digitale univers, hvor vores kunder nemt kan købe tøj, gadgets og interiør til hjemmet via vores online webshop og få inspirerende indhold på tværs af vores profiler på Facebook, Instagram og blog, hvor vi producerer vores eget originale redaktionelle indhold. Vi vil nemlig være mere end en tøj- og designbutik. Vi vil være en inspirationskilde.

Hos STOC elsker vi nemlig inspiration. For inspiration udvikler folk. Inspiration giver selvtillid. Inspiration giver lyst. Med vores motto ”Dream, create and inspire” forsøger vi med styleguides, lookbooks, events, portrætinterviews og artikler at inspirere vores kunder med de nyeste trends og tendenser indenfor mode, design og indretning. Derudover finder vores kunder også indhold, som har fokus på iværksætteri og sportens verden. For det er to brancher, hvor drømmene i høj grad også eksisterer og mennesker inspirerer.

Hos STOC vil vi desuden være kendte for høj kvalitet og god service. Det betyder, at vi altid er hjælpsomme, lyttende, betænksomme og inspirerende. Kunderne er vores første prioritet og vores mål er altid at give dem en oplevelse udover det sædvanlige – uanset om de besøger vores fysiske eller digitale butik.